Actie Diode laser ontharen, lipvergroting zonder naald in den haag | U kunt ons vinden op Noordwal 576, 2513 DW Den Haag | Diode laser ontharen oksels € 10 | Diode laser ontharen gezicht € 15 | Diode laser ontharen bikinilijn € 15 | Diode laser ontharen schaamhaar € 15 | Diode laser ontharen onderrug € 15 | Diode laser ontharen bovenrug € 15 | Diode laser ontharen borst € 15 | Diode laser ontharen buik € 15 | Diode laser ontharen onderbenen € 15 | Diode laser ontharen onderarmen € 15 | Diode laser ontharen billen € 15 | Diode laser ontharen bilnaad € 5 | Diode laser ontharen oksels € 10 | Diode laser ontharen gezicht € 15 | Diode laser ontharen bikinilijn € 15 | Diode laser ontharen schaamhaar € 15

Hyaluron pen (filler zonder Naald)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald en wordt op de huid geplaatst waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

In onze salon werken wij alleen met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

Wat moet je weten over fillers?

Een tijdelijke filler herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Voorheen werden fillers gebruikt om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig kennen ze vooral een cosmetische toepassing om veroudering tegen te gaan.

Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%!

De fillers waar wij mee werken zijn gemaakt van hyaluronzuur en volledig biologisch afbreekbaar.
De fillers zijn al jaren op de markt en inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Wereldwijd zijn er miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd. De fillers zijn gegarandeerd veilig en geven het beste resultaat.

– Geweldig resultaat: cliënten vinden dat ze er 5 jaar jonger uitzien
– Resultaat houdt 4 tot wel 6 maanden aan (afhankelijk van het behandelde gebied)
– Klanten voelen zich meer ontspannen, jonger en zelfverzekerder
– Behoud natuurlijke uitstraling
– Snelle behandeling
– Veilig: geen nadelige consequenties op lange termijn
– Vrijwel pijnloos door gebruik van de hyaluron pen

Wat kan ik verwachten van een filler behandeling?

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. Wij nemen uiteraard wel de tijd voor je en leggen vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Vervolgens brengen we met de naaldloze pen de vloeistof in onder het huidoppervlak. Dit gaat met een hoge druk, maar de behandeling is zo goed als pijnloos.

Na de filler behandeling mag je geen warme dranken en alcohol drinken. Ook mag je 78 uur niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Verder raden wij je aan om het eerste uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken. Eventueel mag je wel een Arnica of een heparine crème gebruiken. Die kan je bij een drogisterij halen.

Het effect is direct na de behandeling zichtbaar en houdt ongeveer 4 maanden aan. Wanneer je het binnen die 4 maanden nog een keer behandeld blijft het resultaat zeker 12 maanden aan, afhankelijk van het behandelde gebied. Om het effect te behouden adviseer ik je een nieuwe behandeling te ondergaan.

Welke rimpels worden behandeld met fillers?