Donkere kringen - Hoe kom je er vanaf? - Donkere kringen kunnen ook ontstaan door vermoeidheid - Wat zeggen donkere kringen onder ogen? - Kunnen donkere kringen verdwijnen? ja, bij Emel Beauty exper -
Donkere oogkringen verwijderen

 

Donkere oogkringen definitief verwijderen

Donkere oogkringen definitief verwijderen bij Emel Beauty salon met medische pigmentatie (dermatografie).

Emel Beauty de enige specialist die in 2008 donkere oogkringen definitief verwijderd met unieke techniek, met medische pigmentatie ( dermatografie).

Donkere oogkringen verwijderen

Ik ben de enige persoon die in 2008 donkere oogkringen definitief verwijderd met unieke techniek met medische pigmentatie ( dermatografie). Op dit maneer dat, ik heb lichte permanente huidskleur met fijne naald gebracht op donkere oogkringen.

Donkere oogkringen definitief verwijderen bij Emel Beauty salon met medische pigmentatie (dermatografie).

Unieke behandeling voor donkere oogkringen verwijderen

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigment. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

Behandeling prijs v.a € 500

We hebben unieke behandelingen voor je huid probleem.

Verwijderen alle soorten littekens ontstaan door een acne, wond, brand, ongeval en operatie. Verwijderen pigmentvlekken,
vitiligo,
wijnvlekken,
sproeten
spataderen,
striemen,
sngewenste tattoo & Pmu,
donkere oogkringen,
oogwallen,
kaalplekken.

Wij verwijderen tatoeages in alle soorten, maten en kleuren


Wij verwijderen tatoeages in alle soorten, maten en kleuren

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Beauty Salon ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met het verwijderen van tatoeages in alle soorten, maten en kleuren. Doordat onze Specialist werkt met de meest geavanceerde lasers (en verschillende laserfrequenties) verwijderen we je tatoeage vakkundig. Huidzorg Beauty Salon heeft ook de nieuwste soort lasers op het gebied van tatoeageverwijdering in huis; de Picolaser. Hiermee kunnen tatoeages sneller verwijderd worden t.o.v. de traditionele lasers.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.