Pigmentvlekken / Melasma

Pigmentvlekken, melasma verwijderen met:


- Nd yag laser
- Plasma pen
- Medische pigmentatie

Medische Pigmentatie

Medische permanent make-up toepassen tegen littekens, pigmentvlekken of
voor reconstructie van tepel of haargrens(dermatografie)?
Ook dat kan bij Emel Beauty

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen

 

Permanente Make Up: Permanente concealer

Dé nieuwste sensatie aan het beautyfirnament heet permanente concealer. Met deze techniek werk je donkere kringen voor minstens een jaar weg! Met je PMU-toestel injecteer je huidskleurige inkt op de kringen en de huid rondom. Hierdoor krijgen de donkere kringen dezelfde kleur als de rest van het gelaat en zijn deze grondig gecamoufleerd. Met deze techniek kan je een groot verschil maken in de levenskwaliteit van je klanten en zal je gegarandeerd een pak meer omzet halen.

Huidallergie en medische pigmentatie

Alopecia gaat vaak samen met andere huidaandoeningen. Zo komen metaalallergie en vitiligo relatief vaak voor bij vouwen met alopecia: hun huid is gevoeliger. Dat betekent dat we extra voorzichtig zijn met het aanbrengen van pigmenten bij mensen met alopecia. Emel Beauty werkt met de meest veilige pigmenten, die voor zover bekend geen allergische reacties veroorzaken. Toch nemen we geen risico. In het intakegesprek nemen we alles goed met je door.

Plasma Pigmentvlekken en Fibromen

PIGMENTVLEKKEN & FIBROMEN VERWIJDEREN MET EEN PLASMA BEHANDELING


Zonder een operatie pigmentvlekken en Fibromen/wratjes verwijderen? Dit kan met een Plasmabehandeling.

Medische Plasmabehandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken, fibromen, wratjes en andere oppervlakkige oneffenheden van de huid

Plasma huidtherapie bied niet alleen prachtige resultaten bij esthetische huidverbetering maar kan tevens worden ingezet voor het behandelen van dermatologische huidaandoeningen zoals pigmentatieproblemen, wratjes en fibromen. Hierbij wordt het geladen plasma gebruikt om de bovenste huidlagen te behandelen wat ervoor zorgt dat de aangedane huidgebieden loslaten en zo de onderliggende, gave huid vrijgeven.
Het gaat hierbij om de behandeling van oppervlakkige huidproblemen, bijvoorbeeld pigmentatie in de vorm van moedervlekken, melasma of ouderdomsvlekken. Ook vele soorten wratten zijn oppervlakkig van aard en kunnen daarom goed worden verwijderd met behulp van plasmatherapie. Datzelfde geldt voor fibromen, ook wel steelwratjes genaamd. Deze goedaardige tumoren zorgen voor uitstulpingen van het huidoppervlak die middels plasmatherapie goed kunnen worden verwijderd.