Vitiligo / Witte plekken verwijderen

 

Vitiligo? (witte vlekken pigmentloos huid) Denk eens aan medische pigmentatie

Medische pigmentatie

Medische pigmentatie kan worden gebruikt om bepaalde huidverschijnselen te camoufleren of juist bepaalde delen op het lichaam weer zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan ontbrekende wenkbrauwen door alopecia of een tepelhofreconstructie. Maar ook de witte plekken ten gevolge van vitiligo kunnen worden ingevuld met deze pigmenten, zodat ze minder opvallen of zelfs onzichtbaar worden.

De behandeling

Bij medische pigmentatie wordt er gebruik gemaakt van een heel precieze techniek waarbij de huid met kleine naaldjes wordt bewerkt. Op deze manier worden er pigmenten in de huid gebracht. Je kunt de techniek vergelijken met tatoeëren, maar in dit geval wordt er met pigment gewerkt in plaats van met inkt. Ook gaan de kleurstoffen minder diep de huid in en vervagen ze na een aantal jaren. Afhankelijk van de behandelde plek en de hoeveelheid zonlicht en buitenlucht, zal de medische pigmentatie na zo’n drie tot vijf jaar moeten worden bijgewerkt.

Voor jou?

Benieuwd geworden naar wat medische pigmentatie voor jou kan betekenen? Neem eens de tijd voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Emel-Beauty. De specialist vertelt je tijdens dit gesprek alles over de behandelingen en de tarieven. Tijdens de intake wordt er uiteraard uitgebreid stilgestaan bij jouw wensen. Natuurlijk kun je ook voor al je andere vragen en wensen omtrent schoonheid en je huid bij Emel-Beauty terecht.

Behandeling prijs v.a € 200