Medische tattoo bij wijnvlekken

Een wijnvlek (ook wel Naevus Flammeus) is een aangeboren afwijking die vaak voorkomt in het gezicht en de hals. De vlekken komen vanzelfsprekend ook weleens op andere delen van het lichaam voor. Bij een wijnvlek zijn de haarvaatjes in diameter toegenomen. Hierdoor ontstaat er een verkleuring van de huid die vaak roze tot paars ziet.

Wijnvlek camoufleren

Techniek

Met medische tatoeage camoufleren we kleurverschillen in je huid zoals een wijnvlek. Dit betekent voor velen weer een boost van zelfvertrouwen omdat ze zich minder bekeken voelen.

Bij deze camouflagetechniek gebruiken we veilige pigmenten die jouw huidskleur zo goed mogelijk benaderen. Deze brengen we in in je huid voor een duurzaam resultaat. Zo camoufleren we jouw wijnvlek volledig of gedeeltelijk. 

Aantal behandelingen

Sowieso bereiken we pas na verschillende behandelingen een bevredigend, dekkend resultaat. Na 3 sessies mag je wel al een mooi resultaat verwachten. 

Na elke wijnvlek behandeling is de kleur donkerder dan verwacht. Even geduld, want de echte kleur zie je pas na een paar weken als je huid de pigmenten goed opgenomen heeft. 

Nazorg

Eerste dagen: 

- Met Edulazalf de behandelde zone insmeren 

Na 1 week: 

- Je normale verzorging hervatten 

Tussen de behandelingen: 

- Je huid goed tegen de zon beschermen 

- Zonnebank, zwembad, jacuzzi en sauna vermijden

Behandeling prijs v.a € 150