Plasma pen tegen huidaandoeningen

Hangende oogleden: chirurgische ooglidcorrectie of behandeling met plasma pen?

Plasmaliften; veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Heeft u last van overtollig huid in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie! De ACCOR Cosmetic Corrector NF+ Plasma Pen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen/ verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Waarvoor is deze behandeling geschikt?

 • Boven-en onderooglid correctie zonder chirurgische ingreep
 • Lifting van hals en kaaklijn
 • Verminderen van rimpels op o.a. de bovenlip en neus-lippen-plooi
 • Verminderen van littekenweefsel
 • Verwijderen van oneffenheden
 • Herstellen van xanthelasma
 • Verhelpen van vocht onder de ogen
 • Acne litteken
 • Wratten verwijderen
 • Moedervlekken verwijderen

Wat is de werking van het apparaat?

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen er voor-foto’s gemaakt worden. Zodat na de behandeling het behaalde resultaat goed in beeld kan worden gebracht. Hierna wordt er een verdovingscrème aangebracht, welke er voor zorgt dat de oppervlakkige huidlaag verdoofd word. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar en zal in kaart worden gebracht door het opnieuw maken van foto’s.

De aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels zal gedurende 3 maanden na de behandeling in gang worden gezet. 3 maanden na de eerste behandeling zal dan ook een controle afspraak gepland worden en kan de nabehandeling plaatsvinden.

Voordelen van de behandeling

 • Direct resultaat
 • Snelle behandeling
 • Geen operatie
 • Korte herstelperiode
 • Meerdere herhalingen mogelijk
 • Vanaf 18 jaar mogelijk

Benodigde aantal behandelingen

Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling, deze nabehandeling zit bij de prijs van de eerste behandeling inbegrepen. Er moet minimaal 3 maanden tussen de behandelingen zitten. Afhankelijk van de indicatie kan er een derde behandeling uitgevoerd worden.

Kijk hier: voor en na foto's plasma pen van onze eigen werk

Hangende oogledenen wratten behandelen met plasma pen

Ooglid lift
Ooglid lift
Oogwallen verwijderen
Oogwallen verwijderen
Oogwallen verwijderen
Oogwallen verwijderen
Halslift
Handen verjongen
Moedervlekken
Moedervlekken

Wat zie je aan de huid direct na de behandeling?

Na de behandeling treedt er direct roodheid op. De puntjes die gezet zijn zullen zichtbaar zijn als donkere puntjes. Na twee dagen is het gebied opgezwollen wat ongeveer na 3-5 dagen gaat slinken. De donkere puntjes worden korstjes en zullen er vanzelf afvallen. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Onder deze korstjes zit nieuwe, licht roze, huid. Het is erg belangrijk om deze huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij met name aan het UV-licht. U krijgt nazorg instructies mee voor thuis.

Emel Beauty is nummer #1

Wanneer komt u niet in aanmerking voor Plasma Pen?

De prijzen voor de mogelijke plasmalift behandelingen kunt u hier vinden.

Wat doet een plasma pen tegen rimpels?

De strijd tegen rimpels, het slapper worden van de huid en andere tekenen van huidveroudering gaat altijd door. Iedereen wordt immers ouder, maar wil er jonger of op zijn minst even oud uit blijven zien. De schoonheidsspecialist heeft dan ook verschillende schoonheidsbehandelingen in zijn repertoire om jouw rimpels te verminderen of zelfs helemaal te laten verwijderen. Een van deze behandeling is een plasma pen tegen rimpels. Wij leggen je uit hoe een gezichtsbehandeling met de plasma pen tegen rimpels in zijn werk gaat en wat de voor- en nadelen zijn van deze behandeling.

Wat is een plasma pen?

De plasma pen is vanzelfsprekend een pen. De punt van de pen projecteert een boog op je huid. Deze plasmaboog verdampt de huid alleen op de plek, waar de pen op schijnt. De pen raakt zelf de huid niet. De omliggende huid wordt door de verdamping verstevigd. Daardoor trekken rimpels strakker en zie je er jonger uit. De behandeling met een plasmapen wordt ook wel fibroblasten of plasmaliften genoemd. Voor je behandeling zal eerst besproken worden, wat je wil laten corrigeren. Daarna wordt er een huidanalyse uitgevoerd en worden er foto’s gemaakt. Zo kan je na de behandeling het resultaat goed zien.

Hoe werkt een plasma pen tegen rimpels

Voor de plasma behandeling tegen rimpels krijg je eerst een verdovende crème op de huid. Soms krijg je deze al mee naar huis, zodat je vooraf de crème zelf al kan smeren. De crème verdooft de bovenste huidlaag, want de plasma lift kan anders behoorlijk pijnlijk zijn. Dan gaat de schoonheidsspecialist met de pen langs de gebieden met rimpels. Bij de behandeling met de plasma pen tegen rimpels wordt dus een deel van de huid verdampt. Daardoor trekt de omliggende huid samen. Hierdoor wordt je huid strakker en verdwijnen je rimpels. Maar daar blijft het niet bij. Door de behandeling gaat je huid ook collageen en elastine aanmaken. Collageen vult de rimpels onder de huid op, elastine zorgt dat je huid elastisch blijft. Je zal tot drie maanden na de behandeling nog positieve verandering van je huid zien.

Werkt een plasma lift ook voor een fronsrimpel?

Een plasma lift werkt voor allerlei soorten rimpels. Van smalle kraaienpootjes tot diepere rimpels rondom de mondhoeken. Een plasma lift werkt ook uitstekend bij een fronsrimpel. Deze rimpels zijn vaak wat dieper, maar dat is geen probleem voor de plasma pen. Bovendien werkt de behandeling tegen andere huidproblemen. Het stimuleert namelijk de vernieuwing van de huid en zorgt dat de huid samentrekt. Dus ook als je je oogleden of wenkrauwen wil laten liften, je van je wallen af wil of acné littekens wil verminderen, kan een plasma behandeling de juiste keuze zijn.

De voordelen van een plasma behandeling tegen rimpels

Het belangrijkste voordeel van een plasma behandeling tegen rimpels is dat je geen operatie nodig hebt om je huid strakker te maken en rimpels te laten verdwijnen. Bovendien zie je direct na de behandeling de eerste resultaten en wordt je huid na verloop van tijd nog strakker. De behandeling duurt ook niet zo lang, vaak is tien minuten tot een kwartier voldoende. Meestal is een enkele behandeling voldoende om je rimpels te verminderen. In sommige gevallen kan nog een extra behandeling nodig zijn. De schoonheidsspecialist zal dit vooraf beoordelen en je informeren over het te verwachten aantal behandelingen. Voor een plasma lift van een fronsrimpel die erg diep is, kan bijvoorbeeld een extra behandeling nodig zijn, terwijl dit bij kraaienpootjes vaak niet nodig is. Het resultaat blijft maar liefst een tot drie jaar na de behadeling zichtbaar. Daarna kan je je opnieuw laten behandelen.

De nadelen van een plasma behandeling tegen rimpels

De plasmabehandeling tegen rimpels beschadigt je huid. Dat is de bedoeling, maar het zorgt er wel voor dat de huid rood is en je bruine puntjes op je huid zal zien. Ook kan je huid opzwellen. Dit is een normaal gevolg van de behandeling met de plasma pen, maar het zorgt er natuurlijk wel voor dat je gezicht er een paar dagen anders uit ziet. De eerste twee dagen na de behandeling mag je deze rode plekken ook niet met foundation bedekken, je huid moet immers de ruimte krijgen om te herstellen. Na drie tot vier dagen verdwijnt de zwelling. Na ongeveer een week zijn de korstjes van de bruine puntjes ook weg en zie je de nieuwe, onderliggende huid. Het is belangrijk om je huid in deze periode goed te beschermen tegen zon, de buitenlucht en andere schadelijke stoffen. Smeer je dus in met een UV-beschermde antirimpelcrème die de huid voedt en het herstel ondersteunt. De schoonheidsspecialist zal je na de behandeling precies vertellen hoe je het beste voor je huid kan zorgen.

Is een plasma pen voor iedereen?

Helaas is plasma behandeling tegen rimpels niet voor iedereen geschikt. Het is een intensieve behandeling en je moet hier wel goed van kunnen herstellen. Daarom zal de schoonheidsspecialist voor je schoonheidsbehandeling een huidanalyse uitvoeren om te beoordelen of jouw huid wel geschikt is voor de plasma behandeling. Een huid met actieve acné of actieve herpes kan bijvoorbeeld niet behandeld worden. Maar ook als je last hebt van warmte allergie of je cortisonzalf gebruikt, is het geen goed idee om je huid met de plasma pen te laten behandelen. Wees hier dus eerlijk over tegen de schoonheidsspecialiste om problemen tijdens of na de behandeling te voorkomen.

Behandeling prijs v.a € 50