Dierenselaan 208,
2573 KN De Haag

Emel Beauty
0651914109

 

 
Scheercomfort-topklasse
 
Philips
Neustrimmers

Scheerapparaten

Braun
Epilatoren
Ontharen
Coolblues-keuze
Lichtontharingsapparaten
Ladyshaves

Ontharen

Met een elektrisch ontharingsapparaat haal je alles in huis om te ontharen en haartjes te trimmen. Een epilator zorgt voor een langdurig gladde huid en een ladyshave gebruik je om te scheren en te trimmen. Ben je op zoek naar een ontharingsapparaat voor je gezicht? Dan kies je voor een gezichtsepilator of precisietrimmer. Voor de ontharing van je bikinilijn gebruik je speciale opzetstukken of een bikinitrimmer. Wil je het liefst maandenlang genieten van een gladde, haarvrije huid, dan kies je voor een IPL licht ontharing apparaat. Op deze pagina vind je alles over ontharing, zodat jij het beste ontharingsapparaat voor jou kiest.

Neustrimmers

Met een neustrimmer verwijder je gemakkelijk ongewenste haartjes in je neus. De trimkop heeft een ronde vorm om overal goed bij te kunnen. Bij sommige modellen krijg je verschillende opzetkammen. Hiermee gebruik je de neushaartrimmer ook als trimmer voor je wenkbrauwen, oren en bakkebaarden. Ook is het met sommige modellen mogelijk om je bakkebaarden bij te werken. De neustrimmers zijn zo ontworpen dat je pijnloos jouw neushaar verwijdert.

IPL licht ontharing apparaten

Met een IPL apparaat geniet je de gehele zomer van gladde benen. IPL brengt de haarzakjes met lichtflitsen in slaap, zodat jouw huid voor langere tijd glad is. Ontharen met een IPL apparaat is pijnloos en doe je gemakkelijk thuis op de bank. Dit in tegenstelling tot het laseren van bijvoorbeeld je bikinilijn, oksels en benen, waarvoor je naar een salon moet. Let er bij het maken van je keuze goed op of het IPL ontharingsapparaat geschikt is voor jouw haar- en huidskleur. Niet alle IPL licht ontharingsapparaten zijn geschikt voor blond haar of een donkere huid.

Philips Lumea IPL apparaten

Met een Philips Lumea IPL apparaat geniet je langdurig van een gladde en zachte huid. Kies je voor een Philips Lumea Prestige? Dan heb je meer bewegingsvrijheid dan met de Philips Lumea Advanced. De Lumea Prestige werkt namelijk op accu en netstroom en de Lumea Advanced werkt alleen op netstroom. De Philips Lumea IPL ontharingsapparaten beschikken over een groot aantal lichtflitsen, zodat de Lumea jaren meegaat. Het grote voordeel van Philips IPL apparaten is dat je comfortabel thuis onthaart, in tegenstelling tot laser ontharen.

Braun Silk expert IPL apparaten

Met een Braun Silk expert IPL ontharingsapparaat breng je de haarzakjes in slaap, zodat je voor langere tijd van een gladde huid geniet. Je gebruikt de Braun IPL licht ontharing apparaten om donkerblonde tot zwarte haren van een lichte tot donkerbruine huid te verwijderen. Deze IPL apparaten zijn niet geschikt om op het donkerste huidtype te gebruiken.

Coolblue's Keuze IPL licht ontharing apparaten

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Philips Lumea IPL 9000 Series BRI958/00
31 reviews
De beste voor een luxe IPL apparaat | Geschikt voor huidskleur Beige, Donkerbruin, Lichtbruin, Middenbruin, Wit | Speciaal opzetstuk voor Bikinilijn, Gezicht, Oksels | 450000 Flitsen
487,-
Morgen bezorgd
Philips Lumea IPL 7000 Series BRI924/00
168 reviews
De beste voor een standaard IPL apparaat | Geschikt voor huidskleur Beige, Lichtbruin, Middenbruin, Wit | Speciaal opzetstuk voor gezicht | 250000 Flitsen
295,-
Morgen bezorgd

Philips scheerapparaten: volgt de vormen van je gezicht

Braun scheerapparaten

Met een scheerapparaat van Braun scheer jij je op een comfortabele manier glad. De scheerkop van de Braun scheerapparaten bevatten een bladsysteem. Hierbij zit het scheerblad onder scheerfolies, wat de kans op huidirritaties verkleint. Welk scheerapparaat van Braun je nodig hebt hangt af van jouw huid en baardgroei. Zo gebruik je de Braun Series 3 om lichte baardgroei af te scheren en de Series 9 voor zware baardgroei of een gevoelige huid.

Braun Series 9 Pro 9476cc
64 reviews
Onze keuze voor een scheerapparaat met het hoogste scheercomfort | Topklasse scheercomfort | Droog, Met schuim of gel, Onder de douche | Geschikt voor gevoelige huid
Braun Series 9 Pro 9476cc + Reinigingsvloeistof (5 + 1 stuks)
64 reviews
Topklasse scheercomfort | Droog, Met schuim of gel, Onder de douche | Geschikt voor gevoelige huid

Scheerapparaten met het hoogste scheercomfort

Op deze pagina hebben wij scheerapparaten met hoog scheercomfort verzameld. Zo vind jij voor jou het beste scheerapparaat op het gebied van comfortabel en gemakkelijk scheren. Wij hebben het scheercomfort bepaald door de specificaties van de apparaten met elkaar te vergelijken, zoals automatisch vermogen, huidbeschermer, reinigingsstation, een volledig flexibele kop, scheerwijze en feedback in smartphone app. Heeft een scheerapparaat 75% van deze eigenschappen, dan is dit een apparaat met topklasse scheercomfort. Hiermee creëer jij het beste scheerresultaat met het meeste gemak.

643 reviews
Onze keuze voor zware baardgroei | Roterende scheerkop | Geen feedback in smartphone app | Geen reinigingsstation
Braun Series 9 Pro 9476cc Scheerapparaat met het hoogste scheercomfort
Coolblue's keuze
€ 50,- cashback
Braun Series 9 Pro 9476cc
64 reviews
Onze keuze voor een scheerapparaat met het hoogste scheercomfort | Scheerblad | Geen feedback in smartphone app | Reinigingsstation