wallen - wallen onder de ogen? - Oogwallen? - oogwallen verwijderen? - wallen met vet? - wallen met vocht? - wat is oogwallen? - wat is de behandeling voor oogwallen? - Behandeling voor wallen onder oog - wat is de beste voor oogwallen - wallen verwijderen zonder operatie - In den haag oogwallen verwijderen - wie is de ervarende specialist? - wat is de oorzaak voor wallen? - Hoe wallen verwijderen? - wat kost wallen verwijderen? - waarom heb ik dikke wallen? - waarom ik heb wallen onder mijn ogen? - Waarom ik heb vocht onder mijn ogen? - waarom ik heb vet onder mijn ogen? " zo lijlek oogwallen - Ik ben lijlek met oogwallen - Ik ben onzeker met de oogwallen - dikke ogen - dikke oogwallen - vocht onder mijn ooglid - wat kan ik doen tegen oogwallen - ik zit erg moe uit door oogwallen
Oogwallen verwijderen

Oogwallen verwijderen

Wallen, onder de ogen verwijderen met Microneedling.

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling dat gebruik maakt van kleine naaldjes om verschillende gebieden van de huid te vernieuwen. Het maakt een aantal microscopische gaatjes in de huid, wat ruimte maakt voor collageen verjonging. Deze behandeling zorgt ervoor dat het lichaam zijn eigen genezing inzet om de huidschade te verhelpen.

Donkere ookringen verwijderen foto van eigen werk

Serums kunnen ingezet worden om te helpen bij de verjonging. De microneedling zorgt ervoor dat het serum dieper en effectiever in de huid kan werken.

Behandeling prijs v.a € 300